BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAnadolubank Nuruosmaniye şubesini açtı----

Anadolubank Nuruosmaniye şubesini açtı

Anadolubank Nuruosmaniye şubesini açtı
14 Haziran 2021 - 11:55 www.finansgundem.com

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, 115. şubesini İstanbul Nuruosmaniye’de hizmete açtı. Türkiye ekonomisine katma değer sağlama misyonuyla çalışan banka, şube ağını genişleterek müşterilerinin yanında olmayı sürdürecek.

Verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle Türk bankacılık sektörünün genç, dinamik ve saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank, 2019 yılında başlattığı yeni şube atılımını sürdürüyor. Yüksek finansal bilgi birikimine sahip uzman kadrosu ile hizmet gamına Altın Bankacılığını da ekleyen Banka, 115. şubesini İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Nuruosmaniye’de müşterilerinin hizmetine açtı.

“Anadolubank olarak vizyonumuzu ‘Yenilikçi çözümlerimiz, butik bankacılık anlayışımız ve güvenilirliğimizle tüm müşterilerimizin vazgeçilmez finansal ortağı olmak’ olarak belirledik” diyen Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, “Butik bankacılık yaklaşımımız ve uzman kadromuz ile müşterilerimizi anlayan ve tanıyan, ihtiyaçlarına en doğru ve en uygun çözümler geliştiren bir bakış açısıyla çalışıyoruz. Büyümenin verimli ve sürdürülebilir bir biçimde gerçekleşmesine son derece önem veriyoruz. 2019 yılında başlattığımız şube atılımımızla da bu anlayışı destekliyoruz. Yüksek finansal bilgi birikimine sahip uzman kadromuz ile hem bireysel hem de ticari bankacılığa çağdaş yorumlarla yön vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anadolubank dış ticaretteki payını büyütmeye devam ediyor

Aktif kârlılıkta 2020 lideri Anadolubank

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)