BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta’nın Faaliyet Raporu'na Mercom ARC Awards ve IADA’dan ödül----

Anadolu Sigorta’nın Faaliyet Raporu'na Mercom ARC Awards ve IADA’dan ödül

Anadolu Sigorta’nın Faaliyet Raporu'na Mercom ARC Awards ve IADA’dan ödül
09 Eylül 2021 - 13:58 www.finansgundem.com

Rapor tasarımlarında en iyileri ödüllendiren uluslararası organizasyonlardan iki gümüş ödül kazanan Anadolu Sigorta, faaliyet raporlarıyla sigorta sektöründe öncü olarak örnek teşkil etmeye devam ediyor.

Anadolu Sigorta’nın “Doğru Adımlar Güvenli Yarınlar” mottosuyla hazırlanan 2020 yılı faaliyet raporu, uluslararası ödül organizasyonları Mercom IRC Awards’ta sigorta genel kategorisinde ve IADA’da (Uluslararası Yıllık Rapor Tasarım Ödülleri)  iki ayrı gümüş ödüle layık görüldü.

İş ve finans dünyası tarafından saygınlığı kabul edilen Mercom ARC Awards ile dünya genelinde yıllık rapor tasarımında en iyiyi hedefleyen sıradışı çalışmaları ödüllendiren IADA’dan ödül almaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Anadolu Sigorta 1. Genel Müdür Yardımcısı Filiz Tiryakioğlu, “Üst düzey tasarım standartlarının ödüllendirildiği iki önemli uluslararası organizasyonda gümüş ödülün sahibi olduk. Bu tür prestijli ödülleri, ortaya koyduğumuz titiz ve başarılı çalışmaların bir yansıması olarak değerlendiriyoruz. Geçmiş yıllarda ve bugün olduğu gibi gelecek yıllarda da faaliyet raporumuzun zenginliğiyle birlikte görsel tasarımını geliştirmeye ve farklı olmaya devam ederek, bu alanda ödüllerimizi artırmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Dijital sigortacılık alanındaki yenilikleri, ürün ve hizmetler ile faaliyet sonuçlarını detaylı bir şekilde ortaya koyan faaliyet raporu; içerdiği bilgiler, sektöre ve şirkete ilişkin analizleri ile yatırımcılara, şirket müşterilerine, iş ortaklarına ve çalışanlarına rehber olması amacıyla hazırlandı. Yıllık detaylı finansal tabloların yanı sıra Anadolu Sigorta’nın gelişimini ve büyümesini de ele alan rapor çalışması, şirketin hedeflerine ilişkin de önemli öngörülere ışık tutuyor.

Anadolu Sigorta, 'Elektrikli Araç Sigortası' ile çevre dostu araçları sigortalıyor

Anadolu Sigorta, “Ücretsiz Kapıdan Oto Servis” hizmetiyle, İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir’de

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)