BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta yeni hibrit çalışma modelini tanıttı----

Anadolu Sigorta yeni hibrit çalışma modelini tanıttı

Anadolu Sigorta yeni hibrit çalışma modelini tanıttı
30 Haziran 2021 - 12:54 www.finansgundem.com

Pandemi nedeniyle değişen iş yapış modelini kurum kültürü haline getiren Anadolu Sigorta, “İş Yerinde Mutluluk Hareketi” mottosuyla başlattığı kültürel dönüşüm kapsamında “Hibrit Çalışma Modeli”ni uygulamaya alıyor.

Sigorta sektöründeki öncü ve yenilikçi çalışmalarıyla Türkiye’nin en güçlü markalarından biri olan Anadolu Sigorta, “İş Yerinde Mutluluk Hareketi” mottosuyla hayata geçirmeye hazırlandığı hibrit çalışma modeliyle yeni bir kültürel dönüşüm başlatıyor. Pandemi sebebiyle değişen iş yapış modellerini kurum kültürü haline getirmeyi planlayan Anadolu Sigorta, 1 Eylül 2021 tarihi itibarıyla yüzde 25 kapasiteyle ofisten çalışmayı destekleyen “Hibrit Çalışma Modeli”ni uygulamaya alıyor. Anadolu Sigorta bu sayede, evden çalışmanın verimliliğini kaybetmeden, ofiste çalışmanın sinerjisini tekrar yaşatmayı hedefleyen yeni bir dönemin başlamasına da öncülük ediyor.

Yeni çalışma sistemlerine ilişkin bilgi veren Anadolu Sigorta 1.Genel Müdür Yardımcısı Filiz Tiryakioğlu, “Pandeminin değiştirdiği kural ve alışkanlıklar önümüzdeki dönemde de devam edecek ve kalıcı bir hale gelecek gibi görünüyor. Bu öngörüden hareketle bir buçuk yıldır deneyimlediğimiz uzaktan çalışmanın verimliliği ile ofislerde çalışmanın sinerjisini birleştireceğimiz yeni bir yapı tasarladık. Ofislerimizi her gün gelmek zorunda olduğumuz bir ortamdan ziyade, birlikte çalışmayı destekleyen bir alan haline getiriyoruz. Müdürlüklerimiz, yöneticilerinin onayı ve takibiyle, minimum yüzde 25 kapasiteyle çalışmaya başlayacak. Bilgi teknolojileri çalışanlarımız, Satış Kanal Sorumluları ve Risk Mühendislerimiz ise bağlı oldukları yöneticilerimizin inisiyatifiyle, asgari bir oran olmadan, ofis kullanım kapasitelerine uyumlu şekilde çalışacaklar. 1 Eylül’e kadar ise aşı ve normale geçiş takvimine bağlı olarak pandemi koşulları çerçevesinde; uygulamakta olduğumuz uzaktan çalışma düzeni aynı şekilde devam edecek. Hayata geçirdiğimiz ‘İş Yerinde Mutluluk Hareketi’ ile yeni çalışma modelimizin en verimli şekilde yürütülmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)