BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta sağlık poliçelerine deprem teminatı ekliyor----

Anadolu Sigorta sağlık poliçelerine deprem teminatı ekliyor

Anadolu Sigorta sağlık poliçelerine deprem teminatı ekliyor
23 Kasım 2020 - 13:47 www.finansgundem.com

Sigorta sektöründe öncü hizmetleriyle adından söz ettiren Anadolu Sigorta, sağlık sigortasına eklenebilen deprem teminatı ile sektörde ilk olan bir yeniliği daha hayata geçirdi.

Anadolu Sigorta, sigortalılarının hayatını kolaylaştıran hizmetlerle sektöründe ilklere imza atmaya devam ediyor. Sağlık sigortasına eklenebilen deprem teminatıyla bir yeniliği daha hayata geçiren Anadolu Sigorta, poliçesinde deprem teminatı bulunan sigortalılarının olası bir depremde yaralanmaları halinde tedavi masraflarını karşılıyor.

Deprem konusu zaman zaman daha çok gündeme gelse de ciddiyetini her dönem koruyor. Olası bir deprem sonucunda yaralanma halinde sigortalılarının yanında olan Anadolu Sigorta, deprem sonrası zorlu koşullarda özel sağlık kuruluşlarında sağlık sigortası kapsamında tedavi imkânı sunuyor. Bireysel Sağlık ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na çok küçük bir prim ile limitsiz deprem teminatı eklenebiliyor.

90 güne kadar gerçekleşecek yoğun bakım giderleri karşılanacak

Poliçesinde deprem teminatı bulunan sigortalılarının olası bir depremde yaralanmaları halinde tüm tetkik ve tedavi giderlerinin poliçe kapsamında olduğunu belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Gökalp, “Sağlık, herkesin birinci önceliği ve Kovid-19’dan deprem riskine, doğumdan zorlu hastalıklara kadar güvende hissetmek, özel hastanelerde özgürce sağlık hizmeti alabileceğini bilmek çok önemli bir ihtiyaç. Deprem teminatımız kapsamında, sigortalılarımızın 90 güne kadar yoğun bakım giderleri de poliçe kapsamında karşılanıyor. Yine poliçesinde deprem teminatı bulunan sigortalılarımızın deprem sonucu bedensel yaralanmalarına ilişkin evde bakım hizmeti, suni uzuv ve yardımcı tıbbi malzeme giderleri de poliçe limitleri çerçevesinde ödenecek” açıklamasında bulundu.

Korona virüs ile kan grupları arasında nasıl bir ilişki var?

Salgınla mücadelede en zorlu düşman "sitokin fırtınası"

Türkiye Bilimler Akademisi rapor yayımladı: D vitamini salgından koruyor

Özel sektör zam oranı belli oldu

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali 23 Kasım 2020 14:19

    Deprem de saglik masrafi odenmez diye bir konu mahkemeye taslnsa zaten kaybederslnlz. Milletten ek prim almanin yolunu bulup Kurumsal logo onunde poz Vermeye utanirdim