BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Sigorta, Kapıdan Oto Servis hizmeti ile ayağınıza geliyor----

Anadolu Sigorta, Kapıdan Oto Servis hizmeti ile ayağınıza geliyor

Anadolu Sigorta, Kapıdan Oto Servis hizmeti ile ayağınıza geliyor
13 Kasım 2020 - 09:25 www.finansgundem.com

“Kapıdan Oto Servis”te, Alfred işbirliğiyle hasarlı durumdaki araçlar istenilen adresten alınarak vale hizmetiyle Anadolu Sigorta’nın anlaşmalı yetkili ve özel servislerine götürülüyor, onarılan araçlar sahiplerine diledikleri adreste teslim ediliyor.

Anadolu Sigorta, “Ayağınıza Geliyoruz” sloganıyla sigortalılarının hayatını kolaylaştıran yenilikçi bir uygulama daha sunmaya başladı.

Sigortalılarının hayatını kolaylaştıran yenilikçi hizmetler sunmaya devam eden Anadolu Sigorta, “Kapıdan Oto Servis” uygulamasıyla hasarlı durumdaki araçların İstanbul il sınırları içerisinde istenilen adresten vale ile servise götürülmesini sağlıyor. Anadolu Sigorta’nın önerdiği servislerde hasarı onarılan araçlar, sahiplerine yine diledikleri adreste ücretsiz olarak teslim ediliyor. Sigortalısının, hasar ihbarını yapmak için herhangi bir servise aracını götürmesi yerine “Ayağınıza Geliyoruz” sloganıyla aracın bulunduğu noktaya vale hizmetini yönlendiren Anadolu Sigorta, bu sayede araç sahiplerine evlerinden/iş yerlerinden ayrılmalarına gerek olmadan, hızlı ve kaliteli bir araç onarım süreci sağlıyor.

Kapıdan Oto Servis hizmeti; Anadolu Sigorta’dan Birleşik Kasko veya Hesaplı Kasko Sigortası olan, hizmeti İstanbul il sınırları içinde talep eden ve Anadolu Sigorta’nın belirlediği anlaşmalı yetkili veya özel servisleri kullanmayı tercih eden tüm sigortalıların kullanımına sunuluyor.

Mevcut servisleri kullanan sigortalıların hedef alınarak yapıldığı memnuniyet anketinde sigortalıların yüzde 91,7’sinin servislerinden ve hizmet paketlerinden memnun olduğunu belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ali Kaplan, “Vale hizmetleri ile hasar deneyiminin kolaylaşacağını ve müşteri memnuniyetin artacağını düşünüyoruz. Kur etkisiyle yedek parça maliyetlerinde gerçekleşen artışlar sonucu ortaya çıkan yüksek tutarlı onarım bedelleri, araçlarda daha fazla değer kayıplarına sebebiyet verebilmekte ve dolayısıyla sigortalılarımızın memnuniyetsizliğine yol açabilmektedir. Bu memnuniyetsizliğin farkında olan Şirketimiz, hem yüksek kalitede onarım olanaklarını müşterilerine sunarak hem de orijinal yedek parça tedarikinde yeni imkanlar sağlayarak onarım maliyetini düşürmekte ve bu sayede araçların ikinci el rayiç değerinin korunmasını hedeflemektedir. Ayrıca, Kapıdan Oto Servis hizmetimizle bakım indirimi, detaylı temizlik, lastik değişimi ve lastik oteli gibi ek hizmetlerden ilgili servis nezdinde sağlanabilir olanları sigortalılarımızın memnuniyeti için ücretsiz sunuyoruz” dedi.

Anadolu Sigortalılar bu hizmetten, Anadolu Sigorta kurumsal web sitesi ve müşteri iletişim merkezi kanalı üzerinden talepte bulunarak yararlanabilecektir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)