BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAnadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü'ne Murat Atalay atandı----

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü'ne Murat Atalay atandı

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü'ne Murat Atalay atandı
31 Mart 2022 - 16:11 www.finansgundem.com

Anadolu Hayat Emeklilik zirvesinde atama. Genel Müdürlük görevine Murat Atalay getirildi. Atalay, 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla yeni görevine başlayacak.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektöründe faaliyet gösteren Anadolu Hayat Emeklilik’te Genel Müdürlük görevine Murat Atalay getirildi. Şirkette Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Atalay, 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla yeni görevine başlayacak.

1973 yılında Ankara’da doğan Murat Atalay, yükseköğrenimini Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik Bölümünde tamamladı. 1996 yılında Türkiye İş Bankası’nda Uzman Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Atalay, çeşitli şube ve Genel Müdürlük birimlerinde uzman ve yönetici olarak görev yaptı. Türkiye İş Bankası’nı temsilen, Anadolu Hayat Emeklilik’te ve Erişim Müşteri Hizmetleri’nde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Atalay, 2011 yılından itibaren Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölüm Müdürlüğü görevini üstlendi. 1 Kasım 2014’te Anadolu Hayat Emeklilik’e Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Murat Atalay, 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlük görevine getirildi.

2019 yılından bu yana sürdürdüğü Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrılan Yılmaz Ertürk ise, İş Portföy Yönetimi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak Türkiye İş Bankası Grubu’nda görev almaya devam edecek.

Sigortam.net, ‘kazancı net’ müşterilerinin kafasını da netleştirecek

Çocukların geleceği için bugünden biriktiren emeklilik planı BES Çocuk ING'de

Sağlık sigortasında sıkıntı büyüyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)