BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAmy Winehouse'un eşyaları bağımlılar için müzayedeye çıktı----

Amy Winehouse'un eşyaları bağımlılar için müzayedeye çıktı

Amy Winehouse'un eşyaları bağımlılar için müzayedeye çıktı
08 Kasım 2021 - 17:34 www.finansgundem.com

10 yıl önce alkol kaynaklı zehirlenme nedeniyle hayatını kaybeden şarkıcı Amy Winehouse'un kişisel eşyaları, bağımlılık sorunları olan gençlere yardım için açık artırmaya çıkarıldı.


BBC'nin haberine göre, Amy Winehouse'un mülkünden eşyaların satıldığı açık artırmayla yaklaşık 800 üründen 4 milyon dolardan fazla gelir elde edildi.

Los Angeles'taki Julien's Müzayede satışında, sanatçının son sahne performansı sırasında giydiği elbise 243 bin dolardan fazla getiri sağladı.

Winehouse'un vefatından bir ay önce giydiği boyundan askılı mini elbise tahmini orijinal fiyatının 16 katına alıcı buldu.

Elbisesi fiyatının 30 katına satıldı

Şarkıcının taktığı kalp şeklindeki çanta müzayede öncesi tahminin 13 katı olan 204 bin 800 dolar getirirken, elbisesi fiyatının 30 katı olan 150 bin dolara satıldı.

Winehouse'un ölümünden sonra anısına el yazısıyla notların yazıldığı, üzerinde "Camden Meydanı" yazan metal bir sokak tabelası yeni sahibine 19 bin 200 dolara mal oldu.

Müzayedede ayrıca, Winehouse'un, gerçekleştirdiği bir performansta giydiği bronz-siyah tulum 121 bin dolar, pembe bale terlikleri ise 12 bin 500 ile 19 bin 200 dolar arası gelir sağladı.

Tüm gelirler bağımlılık sorunları olan gençlere gidecek

Satıştan toplanan tüm gelirler Winehouse'un ebeveynlerinin bağımlılık sorunları olan gençlere yardım etmek için kurduğu vakfa gidecek.

Müzayedede satılan bazı öğeler, alıcılarına gitmeden önce, 26 Kasım'dan itibaren Kensington'daki Tasarım Müzesi'nde "Amy: Beyond the Stage" sergisi ile gösterilecek.

Kayıp olan göktaşı açık artırmada satışa çıktı

 

400 yıllık Mona Lisa replikası satışa çıkarılacak

 

Hürrem Sultan'ın tablosu 150 bin sterline satışa çıkıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)