BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAmerikan Havayolları'nda dehşet saçan olay----

Amerikan Havayolları'nda dehşet saçan olay

Amerikan Havayolları'nda dehşet saçan olay
08 Ağustos 2018 - 13:01 www.finansgundem.com

Amerikan Havayolları uçağı, La Guardia havalimanında park halindeyken temizlik görevlileri tarafından uçağın tuvaletinde bir bebeğin cansız bedeni bulundu

Amerikan Havayolları sözcüsü Justin Franco'nun yaptığı açıklamada La Guardia Charlotte havalimanından La Guardia havalimanına iniş yapan uçağın tuvaletinde temizlik görevlileri tarafından bir bebeğin cansız bedeni bulundu. Bebeğin 5-6 aylık olduğunun tahmin edildiği söylendi.

Franco: "Bu trajik ve hassas konuyu öğrendiğimizden anda yetkililere haber verdik ve hemen soruşturma başlatıldı." açıklamasında bulundu. 

Polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip uçağa binen hamile kadının kim olduğunu tespit etmeye çalışıyor. Bebeğin nasıl öldüğünü anlamak için otopsi yapılacağı açıklandı.

Amerikan Havayolları konuyla ilgili soruşturmayı yürüten yetkililere gerekli tüm bilgiyi verdiklerini söyledi. Amerikan Havayolları olayın uçuşlarında büyük bir aksaklığa sebep olmadığını açıkladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)