BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriAmazon’dan avuç içiyle ödeme yöntemi----

Amazon’dan avuç içiyle ödeme yöntemi

Amazon’dan avuç içiyle ödeme yöntemi
30 Eylül 2020 - 16:19 www.finansgundem.com

Amazon, mağazalardan alışveriş yapanların avuç içlerini kullanarak ödeme yapmalarını sağlayan 'Amazon One' teknolojisini müşterilerinin kullanımına sundu.

Şirket, oğulları kendi mağazalarında açarak ve Whole Foods'u satın alarak fiziksel pazarına yönelik önemli yazıda attı. Online alışveriş devi bu süreçte, raflardan hangi ürünleri aldıklarını izlemek için sensörleri ve kameraları kullanan ve daha sonra bir uygulama yapan otomatik olarak ücretlendirme yapan "sadece dışarı çıkın" teknolojisinin kullanımı da dahil olmak üzere çeşitli ödeme yöntemlerini test ediyor.

Amazon, yürüttüğü testler ödeme yöntemlerine bir yenisini ekledi. Şirket, benzersiz benzersiz avuç içi imzasını oluşturmak ve okumak için özel olarak oluşturulmuş yazılımları ve donanımları kullanan yeni ödeme seçeneği Amazon One'ı duyurdu. Amazon'un yeni ödeme yönteminden faydalanmak isteyen, ödeme kartlarını ve avuç içlerini bir kez sisteme kaydetmeleri, tanıtmaları gerekiyor.

Amazon One, başlangıçta sadece Amazon Go mağazalarında kullanılabilecek. Bu yöntemle, müşteriler diledikleri ödemesini teminatını ise avuç içlerini ödeme terminaline okutarak yapabilecekler. Amazon gelecek süreçte Amazon One'ın; Herhangi bir mağazada ödeme yapma, sadakat kartı yerine geçme, stadyum / müze tarzı yerlere giriş yapma gibi gündelik kelimesi için de kullanılabileceğini belirterek hizmeti üçüncü taraflara satmayı planlıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)