BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaamazon.com şifre derdinden kurtarıyor----

amazon.com şifre derdinden kurtarıyor

amazon.com şifre derdinden kurtarıyor
31 Mayıs 2013 - 17:18 www.finansgundem.com

Amazon ”Login with Amazon” özelliği, kullanıcılarının tek bir şifre ile diğer internet sitelerine giriş imkanı sunuyor

Online perakende ve teknoloji devi Amazon, yeni bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Amazon ”Login with Amazon” ( Amazon ile giriş ) adını verdiği uygulama ile 200 milyona yakın kullanıcısına, internet ve mobil uygulama sitelerine Amazon hesap girişleri ile bağlanabilmelerini sağlayacak. Facebook, Twitter ve Google+ ile sitelere giriş yapabilen kullanıcılar Amazon’un yeni uygulamasıyla beraber Facebook, Twitter ya da Google+ hesaplarına gerek duymadan Amazon’daki hesaplarıyla internet sitelerine giriş yapabilecekler.
Kullanıcılar Amazon ile giriş ( Login with Amazaon ) sayesinde zamandan tasarruf edecekler ve onlarca şifreyi hatırlamak zorunda kalmayacaklar.

Appleinsider.com sitesinin haberinde, şu ana kadar Amazon ile giriş ( Login with Amazaon ) sözleşmesi imzalanan Zappos ve Woot sitelerine kullanıcılar, Amazon kullanıcı isimleri ile giriş yapabiliyorlar. Zappos’a yeni kayıt yapanların %40′ının Amazon hesabıyla kayıt yaptırması, Login with Amazon uygulamasının diğer platformlarda da benzer bir kullanım alanı açabilir. Woot.com’da da Amazon hesabıyla giriş yapanlar diğer sosyal hesaplarıyla siteye üye olanların iki katı civarında.
Kullanıcılar sadece internet sitelerine değil, Amazon’un anlaşmalı olduğu Android ve iOS uygulamalarına da Amazon hesaplarıyla giriş yapabiliyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)