BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiAmazon 55 bin kişiye istihdam sağlayacak----

Amazon 55 bin kişiye istihdam sağlayacak

Amazon 55 bin kişiye istihdam sağlayacak
01 Eylül 2021 - 16:01 www.finansgundem.com

Amazon CEO'su Andy Jassy önümüzdeki aylarda teknoloji alanında da olmak üzere şirkette 55 bin yeni istihdam sağlayacaklarını söyledi.

Andy Jassy temmuzda CEO olarak göreve geldiğinden beri ilk kez basın açıklaması yaparak, perakende, reklam ve diğer iş kollarında talebi karşılamak için daha fazla iş gücüne ihtiyaç olduğunu söyledi. Jassy 55 bin kişilik işe alımların 40 binden fazlasının ABD’de olacağını, kalan kısmının ise Hindistan, Almanya ve Japonya gibi ülkelerde olacağını bildirdi.

Amazon'un alacağı yeni personel sayısı, Google'ın 30 Haziran itibariyle toplam çalışan sayısının üçte birinden fazla ve Facebook'un toplam çalışan sayısına yakın.

Reuters'e konuşan Jassy, Amazon'un yıllık iş fuarının 15 Eylül'de başlayacağını da belirtirken, Amazon'un hali hazırda 725 bin olan çalışan sayısını yüzde 20 artıracaklarını vurguladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)