BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAmanoslarda F-16 uçağı düştü!----

Amanoslarda F-16 uçağı düştü!

Amanoslarda F-16 uçağı düştü!
13 Mayıs 2013 - 15:33 www.finansgundem.com

TSK Amanoslarda bir F-16 tipi savaş uçağının kaybolduğunu açıkladı

Osmaniye’nin Amanoslar Bölgesi'nde bir F-16 uçağı ile irtibat kesildi. Uçağın düştüğü tahmin edilirken pilotun "Atlıyorum" mesajı verdiği kaydedildi. Pilotun sağlık durumu bilinmiyor.
TSK tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:
5'inci Ana Jet Üs Komutanlığına (Merzifon / AMASYA) ait bir adet F-16/C uçağı ile 13 Mayıs 2013 Pazartesi günü saat 14:15'te Osmaniye civarında Amanoslar Bölgesindeki görev uçuşu esnasında, uçağın pilotunun "Atlıyorum!" mesajını müteakip irtibat kesilmiştir.
Başlatılan arama kurtarma faaliyetleri sürdürülmektedir.
VALİLİĞİN AÇIKLAMASI
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Amanoslar bölgesinde düştüğü belirtilen askeri uçakla ilgili enkazın henüz bulunamadığını, ekiplerin bölgeye sevk edildiğini bildirdi.
Cerrah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uçağın Amanos Dağları'ndaki Yarpuz bölgesinin Hatay yönüne doğru olan civarda düştüğü yönünde bilgi aldıklarını belirtti.
Ekipleri bölgeye sevk ettiklerini kaydeden Cerrah, "Uçağın Yarpuz bölgesine düştüğü bilgisini aldık. Ekiplerimizi sevk ettik. Şu ana kadar enkaza ulaşılamadı. Arama çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)