BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlves Neymar'ı nakavt etti----

Alves Neymar'ı nakavt etti

Alves Neymar'ı nakavt etti
13 Eylül 2013 - 11:37 www.finansgundem.com

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Bruno Alves'e Brezilya-Portekiz maçındaki sert futbolundan dolayı tepki yağdı

Brezilya ve İspanya basını, Fenerbahçeli futbolcu Bruno Alves'in sert futbolunu manşetlere taşıdı. Alves'in, Portekiz'in Brezilya ile oynadığı milli maçta Neymar'a attığı dirsek, hem Brezilyalıları hem de İspanyolları çileden çıkardı.
İki ülke basını, Alves için sert başlıklar atarak bu oyuncunun futbolcudan çok boksöre benzediğini yazdı.
'DEHŞET VERİCİ'
İspanya'da yayınlanan El Mundo Deportivo Gazetesi, "Dehşet verici dirsek" başlığını kullanarak, karşılaşmanın daha yarım saati dolmadan Bruno Alves'in yıldız futbolcuyu saf dışı bırakmaya çalıştığını belirtti.
'NEYMAR'I NAKAVT ETTİ!'
Sport gazetesi ise "Bruno, attığı dirsek vuruşu ile Neymar'ı nakavt etti" başlığını kullandı. Gazete, Barcelonalı oyuncunun yüzüne aldığı dirsek yüzünden saha içinde doktor müdahalesine tabii tutulduğunu da vurgulayarak, Fenerbahçeli oyuncunun bu yıldızı durdurmanın yolu olarak darbeleri seçtiğini belirtti.
Marca gazetesi de Bruno Alves'in, Bernard'ın hayalarına basarak, Neymar'ın yüzüne vurarak Brezilya ataklarını durdurmaya çalıştığını ifade etti.
'ŞİDDETİN ADI ALVES'
Brezilya'da yayın yapan Globoesporte gazetesi ise "Portekiz sahada şiddeti seçti, şiddetin adı da Bruno Alves" başlığı altında Fenerbahçeli oyuncunun futboluna sert eleştiriler getirdi.
Lancenet gazetesi de Bruno Alves'in Neymar'ı karşılaşmanın daha ilk dakikasından itibaren takibe alarak darbelerle durdurmaya çalıştığını savundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)