BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlves artık antrenmana bile çıkmıyor----

Alves artık antrenmana bile çıkmıyor

Alves artık antrenmana bile çıkmıyor
28 Ekim 2014 - 04:02 www.finansgundem.com

Fenerbahçe ile Portekizli yıldız arasında ipler koptu. Bruno Alves, sakatlığı bulunmamasına rağmen Fenerbahçe'nin dünkü idmanına çıkmadı

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı karttan sonra ipi çekilen Bruno Alves, herhangi bir sakatlığı olmamasına karşın Fenerbahçe'nin dün akşamki idmanına çıkmadı. Hürriyet'teki habere göre 9 aydır büyük hevesle gittiği Jiu-Jitsu antrenmanlarına da katılmayan Portekizli yıldız, kulüp bulduğu an Fenerbahçe'den ayrılacak.

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartın ardından Fenerbahçe camiasının büyük tepkisini çeken Bruno Alves, gitti gidiyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın tüm takım arkadaşlarının gözü önünde 'Ocak ayından sonra Selçuk Şahin'le ikisi bizimle olmayacak" dediği Portekizli futbolcu, Fenerbahçe'nin dün akşam yaptığı antrenmana katılmadı.

Teknik direktör İsmail Kartal'dan özel izin alarak idmana çıkmayan Bruno Alves'in, yaklaşık 9 aydır büyük bir hevesle katıldığı Jiu-Jitsu antrenmanlarına da gitmediği belirtildi.

Sarı lacivertli takımı kafasında büyük ölçüde bitiren Alves'in, kulüp arayışını hızlandırdığı ve mümkün olan en kısa sürede Fenerbahçe'den ayrılmak istediği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)