BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAltun: 500 bin Suriyeli ülkesine döndü----

Altun: 500 bin Suriyeli ülkesine döndü

Altun: 500 bin Suriyeli ülkesine döndü
26 Ocak 2022 - 13:52 www.finansgundem.com

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Türkiye'nin dünya barışı ve insanlık onuru adına yaptığı çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve Suriyeli mültecilerin 500 binden fazlasının Türkiye'nin çalışmalarıyla ülkesine döndüğünü aktardı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Uluslararası Medya Enformasyon Derneği programında yapıtğı konuşmada Suriyeli mülteciler başta olmak üzere dünyada gündeme gelen insani ve toplumsal konularda Türkiye'nin duruşuna ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Altun Suriyeli mültecilerle ilgili yapılan çalışmalar ve ülkelerine dönüş yapmalarıyla ilgili de rakam verdi.

500 BİN SURİYELİ ÜLKESİNE DÖNDÜ

Altun "Sözde değil özde çaba gösteriyor. Bölgenin barış, güven ve istikrarına katkıda bulunuyoruz. Bugüne kadar kendi ülkelerinde inşa edilen güvenli yaşam alanlarında kalmak üzere 500 binden fazla Suriyeli kadeşimiz onurlu bir şekilde vatanlarına geri döndü."

Esad, asker kaçakları için genel af ilan etti

 

Suriye’de ekonomik çöküş: Başbakan istifaya çağrıldı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali22 Şubat 2022 08:59

    Sayın Altun, milyonlar var. Siz sadece kayıtlı olanlardan bahsediyorsunuz sanırım. Bu nüfus artış hızıyla tehlikeyi bertaraf etmek için hızlıca gönderilmeleri gerekmez mi? Dış politikanın ve liderlerle kalıcı diyaloğun ne kadar önemli olduğu aşikar. Bürokraside hesap yapmayı bilen yoksa, bir yazılımla robotlara yaptıralım. Tehlike geliyorum diyor. Önlemler yeterli değil bence. Kaygı ve endişe duyuyorum. Göçü durdurmak lazım. Ensar muhacir diyerek iyi niyetimiz suistimal edilmez inşallah. Misafir diye aldık süre ne zaman dolacak? Orada yaşayanlarda var. O zaman sorun %90 bitmiş demektir. Bakın dünyada neler dönüyor. Misafirlerimiz proje haline gelmesin.Tmm gönül kırmayalımda, ben gideceklerini düşünmüyorum.