BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltında yükseliş beklentisi----

Altında yükseliş beklentisi

Altında yükseliş beklentisi
30 Ağustos 2013 - 10:48 www.finansgundem.com

Suriye'ye yönelik askeri müdahale beklentileri altın analistlerini fiyat artışı beklentilerine yönlendiriyor

Bloomberg tarafından yapılan ankete göre 23 analist, önümüzdeki hafta fiyatların artmasını bekliyor. 6 analist düşeceği tahmininde bulunurken 5 analist tarafsız kaldı. Böylece 8 Mart'tan bu yana en fazla fiyat artışı tahmininde bulunan analist sayısı ortaya çıktı. Ayrıca Bloomberg verilerine göre exchange-traded ürünlerdeki altın varlığı geçtiğimiz iki hafta boyunca genişledi.
İki yıl önce kırdığı rekorun yüzde 27 altında seyreden altın fiyatları 34 ayın en düşük seviyesini gördüğü Haziran ayının yüzde 19.5 yukarısında işlem görüyor. Petrol fiyatları ise batı ülkelerinin Suriye'ye müdahaleyi tartışmasıyla artan arz endişeleri üzerine bu hafta iki yılın zirvesini gördü.
Londra'da bulunan FastMarkets Ltd. analisti James Moore, "Her şey Suriye krizine odaklı. Petrol yükseliyor ve uzun vadede enflasyon endişelerine katkıda bulunuyor ve bu da yüksek enerji maliyetlerinin büyümeye yapacağı negatif etkiyi akıllara getiriyor" yorumunu yaptı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)