BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltında ralli gözyaşlarıyla bitecek----

Altında ralli gözyaşlarıyla bitecek

Altında ralli gözyaşlarıyla bitecek
26 Şubat 2014 - 08:35 www.finansgundem.com

UBS Varlık Şefi Dominic Schnider, altındaki yükselişin ekonomik temellere dayanmadığını ve fiyatlarda yüzde 10'u aşan düşüşler olacağını söyledi

Yıl başından bu yana yüzde 10 değer kazanan altın yatırımcının yüzünü güldürdü. Ancak CNBC'de "Squawk Box" programına katılan UBS Yatırım Şefi Dominic Schnider, yatırımcıların çok daha rahat etmemesi gerektiğini söyledi.

Altın ve gümüş rallisinin gözyaşlarıyla biteceğini söyleyen Schnider, "Altında gördüğümüz alımların bir kısmı ekonomik temellere dayalı olmayan, piyasadaki yukarı yönlü harekete bağlı alımlar. Bu alımlar en sonunda tükenecek. Sonuçta altın ve gümüşte çift haneye varan oranlarda düşüş göreceğiz" şeklinde konuştu.

ALTIN VE GÜMÜŞ YÜKSELİŞTE

Altın, dün Asya'daki işlemlerde 1340 dolara kadar çıkarak dört ayın en yüksek seviysini gördü. Altın fiyatlarıyla yakından ilgili olan gümüşün ons fiyatı ise Şubat başından bu yana yüzde 14 değer kazanarak 21,8 dolara çıktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)