BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltında inişli çıkışlı seyir----

Altında inişli çıkışlı seyir

Altında inişli çıkışlı seyir
25 Temmuz 2013 - 09:56 www.finansgundem.com

Altın son üç haftanın en hızlı düşüşünü göstermesinin ardından kayıp ve kazanç bölgeleri arasında dalgalanıyor

Altın, yatırımcıların ABD'de teşviklerin azaltılacağı beklentilerine ve dünyanın en büyük altın destekli exchange traded fonundaki (ETF) varlık miktarının değişmemesine ağırlık vermeleri ile birlikte, son üç haftanın en hızlı düşüşünü göstermesinin ardından, kayıp ve kazanç bölgeleri arasında dalgalanıyor.
Spot altın, seans içinde yüzde 0.2 artıp yüzde 0.5 düştükten sonra, fazla değişmeyerek, Singapur saati ile 13:51'de, ons başına 1,321.78 dolarda kaldı. Fiyatlar dün yüzde 1.7 ile 5 Temmuz'dan bu yana en hızlı düşüşünü gösterdi ve 20 Haziran'dan bu yana en yüksek seviyesi olan 1,348.65 dolara yaptığı çıkışını tersine çevirdi. Dünyanın en büyük ETF'si SPDR Gold Trust'taki altın varlıkları dün değişmeyerek 926.76 tonda kaldı ve altı gün süren düşüşünü durdurdu. Varlıklar Temmuz ayında yüzde 4.1 düştü ve Mart ayından bu yana en yavaş aylık kaybını göstermeye hazırlanıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)