BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAltınbaşlardan yeni holding----

Altınbaşlardan yeni holding

Altınbaşlardan yeni holding
02 Aralık 2013 - 16:49 www.finansgundem.com

Kuyumculuk ve mücevherat markası olarak bilinen Altınbaş, bugün finans, sektörlerinde faaliyet gösteren bir holding konumunda

Mehmet Altınbaş tarafından Gaziantep’te kurulan Altınbaş Holding bugünlere dokuz kardeşin özverili çalışmalarıyla geldi. Altınbaş Holding denince ilk akla gelen isim hiç kuşkusuz İmam Altınbaş’tır. Kuyumculuk sektörüyle ilgili başka bir konuyu araştırırken ilginç bir bilgiye ulaştık. Uzun yıllar Altınbaş Holding’in yönetim kurulu başkanlığını yapan İmam Altınbaş ve kardeşi Hüseyin Altınbaş’ın diğer kardeşleriyle yaptıkları işlerin yönetimini ayırdıklarını duyduk.
İmam ve Hüseyin Altınbaş kardeşler Mayıs ayından bu yana Altınbaş Holding ve grup şirketlerinin yönetim kurulu üyelerinden ayrılmış durumdalar.
İmam Altınbaş, sadece Altınbaş Kuyumculuk ’ta Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyor. İki kardeş, ticari faaliyetlerini yalnızca ikisinin ortak olduğu Altınhas Holding ile devam ediyorlar. Altınhas Holding, bünyesinde Final Yönetim, Akfactoring, Final Varlık Yönetim, Topaz İnşaat gibi şirketler bulunuyor. Finansal alanlarda faaliyet gösteren bu şirketlerin icra kurulu başkanlığına ise tanıdık bir isim getirilmiş. Bu isim Bank Asya Katılım Bankası’nın bir dönem genel müdürlük görevini yürüten Cemil Özdemir. Bu yeni durum ile ilgili olarak Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş’ı aradık, ancak geri dönüş alamadık. Bu arada Altınbaş Holding’ teki yönetim de yeniden şekillenmiş. Holding’in onursal başkanlığına Vakkas Altınbaş gelmiş. Başkanvekilliklerinde ise Sofu Altınbaş ve Nusret Altınbaş bulunuyor…  (PARA DERGİSİ)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)