BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaAltın Şubeleri’ne davet ----

Altın Şubeleri’ne davet

Altın Şubeleri’ne davet
03 Aralık 2012 - 12:18 www.finansgundem.com

Türkiye Finans, 3 Aralık’tan itibaren şubelerinde altın toplayacak, kişiye özel ambalaj tasarımlı gram altın çıkaracak

Türkiye Finans, tüketicilerin ziynet eşyalarını değerlendirmeye başlıyor, altınlar yatırıma dönüşüyor. 3 Aralık’tan itibaren şubelerinde altın toplayacak olan Türkiye Finans, altına yatırım yapmak isteyenlere tasarruf imkânı sağlamanın yanı sıra Türkiye’de bir ilk olan, “Kişiye Özel Gram Altın” ayrıcalığını da müşterilerinin hizmetine sunuyor.
konuyla ilglii yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Finans Altın Toplama Günleri’nde; bilezik, bileklik, künye, kolye, küpe, çeyrek, yarım gibi seçeneklerde tüm takı ve altınları değerlendiriyor.
Türkiye Finans Altın Şubeler’de altınlarını değerlendirenler, hesabına 24 saat ulaşıp, ihtiyaç duydukları takdirde altınlarını nakde çevirebilirken aynı zamanda çalınma, kaybolma, işçilik ücreti, eski-yeni tarih gibi endişelerden de kurtuluyor.
Türkiye Finans’tan bir ilk:Kişiye özel ambalaj tasarımlı gram altın
Türkiye Finans, Türkiye’de ilk kez kişiye özel ambalaj tasarımlı hediyelik altınları da satışa çıkarıyor. Kişinin ambalajı üzerine istediği fotoğrafı bastırabileceği ve mesajını yazabileceği altın ile herkes, sevdiklerine çok özel bir hediye verebiliyor. Üstelik kişiye özel fotoğraflı altın ambalajı açılmadığı takdirde değer kaybı da yaşamıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sürmanşet03 Aralık 2012 13:43

    http://www.finansgundem.com/haber/tfkb-de-kuyumculari-kizdiracak/316271

  • müyesser03 Aralık 2012 13:41

    fetvalar fiziki teslim olmadan yapılan altın işlemlerinin caiz olmaığını söylüyor. bu işlemleri yapacak olanlar bankasını buna göre seçmeli. işini düzgün yapan katılım bankalarına tebrikler..