BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAltın satışlarına taksit geliyor----

Altın satışlarına taksit geliyor

Altın satışlarına taksit geliyor
21 Nisan 2018 - 05:22 www.finansgundem.com

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Atayık, altına taksitle ilgili "Bizim amacımız 12 taksit olması. Bizim bankalarla görüşmelerimiz sürüyor. 1-2 ay içerisinde sonuçları alacağız" dedi

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, taksitle altın satışı konusunda yaptıkları çalışmalarda sona yaklaştıklarını söyledi. 

Kuyumcularla müşterilerin karşı karşıya geldiğinde artık 4, 8, 12 taksit sorunun olmayacağını anlatan Atayık, “Bizim amacımız 12 taksit olması. Bizim bankalarla görüşmelerimiz sürüyor. 1-2 ay içerisinde sonuçları alacağız. Taksiti olayı sınırlandığından itibaren kuyumculuk olumsuz etkilendi. Emtiamız çok değerli, kuyumculuk piyasası baş aşağı gitmeye başladı. İnşallah bunu ortadan kaldıracağız. Bu bizim seçim vaadimiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 21 Nisan 2018 12:16

    Dolar alma altın al. Altın suyla ithal ediliyor.

  • Taks21 Nisan 2018 12:06

    Altına taksitin yasaklandığı zaman amaçlanan şey doğruydu. Şimdi bu kararı geri alarak saçmasapan bir hamle yapılıyor. Yeni Türkiye'de herşey böyle. Sürekli 180 derece dönüşler ülkesi olduk. Yazık.