BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriAltın öldü, Bitcoin güçleniyor----

Altın öldü, Bitcoin güçleniyor

Altın öldü, Bitcoin güçleniyor
03 Mart 2021 - 16:41 www.finansgundem.com

Mark Cuban, kripto paraların en büyük karşıtlarından birine Bitcoin ve Ether'in güçlenirken, altının "öldüğünü" söyledi.

Milyarder Mark Cuban, sosyal medyada kripto paraların en büyük karşıtlarından biri ile Bitcoin (BTC) ve Ether'in (ETH) güçlenirken, altının "öldüğünü" tartışmasına girdi.

Kripto para piyasasında gitgide aşina olan Cuban, Twitter tartışmasında Peter Schiff'i altının bir değer saklama aracı olarak "öleceği" konusunda uyardı.

"ALTIN ÖLDÜ, BUNU KABUL ET"

Bitcoin karşıtı açıklamalarıyla tanınan Schiff, Bitcoin/Dolar paritesinin sürekli rekor kırmasına karşın olumsuz yorumlarını sürdürüyor.

Schiff, Bitcoin satın alan Wall Street şirketlerini "aptallık" ile suçlayınca Cuban, "Sana yardımcı olayım Peter. Altın da en az kripto para kadar abartılmıştır. Gerçekten altın bir mücevhere ihtiyacımız var mı?" diye cevap yazdı.

BTC/Eth seni bankacı yapabilecek, hatasız değer değişimi yapmana olanak sağlayabilecek ve sınırsız iş ve kişisel uygulama için kullanılabilecek teknolojilerdir.

Milyarder iş adamı, altının ise tam tersi bir geleceği olduğunu ileri sürdü.

Bugün kriptoyla inşa edildiğini gördüğümüz şeyler, yalnızca kavram kanıtlama aşamasında. Teknoloji iyileştikçe, ucuzlaştıkça ve hızlandıkça, yeni uygulamalar olacaktır ve hatta bu uygulamalar bugün kripto olarak bildiğimiz şeyi bile geride bırakacaktır

Cointelegraph'tan William Suberg haberine göre, Cuban, şöyle devam etti,  “Altın ise değişmeyecek. Bu nedenle bir değer saklama aracı olarak zamanla ölecek."

Cuban, son olarak Schiff'e "Unutma, altın da teknolojiyle inşa edilmiş bir değer saklama aracıydı. Kazma ve kürekler zamanlar madencilik faaliyetlerine evrildi. En verimli madenciliği yapmak için zamanın teknolojisini kullanan ödüllendirildi. Tıpkı bugün kriptoda olduğu gibi" diye belirtti.

Altın öldü Peter. Bunu kabul et.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AhmetJ03 Mart 2021 21:17

    Bir tarafta neredeyse insanoğlunun yaradılısından itibaren deger gormus, fızıkı maden. Diğer tarafta ne oldugu bellı olmayan muhatabı karsılıgı olmayan bir yazılım. Algı yonetımının nerelere varabılecegının acı bir gostergesı. Yarın cakıl tası degerlı bile diyebılırler. Umarım bigun ana bilgşsayarın elektrıgı kesıldı, coinler yokoldu demezler

  • .....03 Mart 2021 18:49

    galiba adam haklı 

  • Can3503 Mart 2021 18:47

    Macera arayanlar için olabilir. Ama bu kadar dalgalı olan bir ürün güvenli liman olamaz ki. Altın sabırla yükselmeye devam edecektir. Ytd.

  • Karagülle03 Mart 2021 17:28

    Alırsınız babayı.

  • hım03 Mart 2021 17:17

    altın öldüyse bize verin biz saklarız

  • Dd03 Mart 2021 17:14

    Altin asla ölmez nokta.......