BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAltın madeninde patlama: 13 ölü----

Altın madeninde patlama: 13 ölü

Altın madeninde patlama: 13 ölü
01 Mart 2022 - 06:39 www.finansgundem.com

Kolombiya'da kaçak bir altın madeninde mayın patlaması sonrası ocakta mahsur kalan 15 kişiden 13'ünün cesetlerine ulaşıldı

Kolombiya'da bir maden ocağında dün meydana gelen patlama sonrası arama ve kurtarma ekipleri 15 madencinin mahsur kaldığı bölgeye ulaştı. Ancak ekipler 13 madencinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Ulusal Madencilik Ajansı'ndan (ANM) yapılan açıklamada, patlamanın ardından devam eden arama kurtarma çalışmalarında 13 madencinin cansız bedenine ulaşıldığı duyuruldu.

ANM, halen kayıp olan iki madencinin bulunması için de çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Boyaca yönetim bölgesine bağlı Socha kasabasında, kaçak altın madeninde meydana gelen mayın patlamasınında 15 madenci mahsur kalmıştı.

Patlamanın nasıl olduğuna ilişkin detayların paylaşılmadığı altın madenine yönelik soruşturma başlatılmıştı.

Kolombiya'da kaçak maden aramalarında, güvenlik önlemlerinin yetersizliği ve denetim eksikliği nedeniyle çok sayıda ölümlü kaza meydana geliyor.

Kolombiya'da 2010'da bir kömür madeninde meydana gelen patlamada, 73 kişinin ölmesi "ülke tarihinin en trajik kazası" olarak kayıtlara geçmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)