BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltın fiyatlarında hafif toparlanma----

Altın fiyatlarında hafif toparlanma

Altın fiyatlarında hafif toparlanma
18 Ocak 2021 - 08:32 www.finansgundem.com

Altın fiyatları son 1,5 ayın en düşük seviyelerinden toparlandı

Uluslararası piyasalarda altın fiyatları 2 Aralık'tan bu yana görülen en düşük seviyeye kadar gerilemenin ardından toparlandı.

Sabah erken saatlerde 1807,82 dolar/ons seviyesine kadar geri çekilen spot altın fiyatı, ABD'de yeni korona virüs yardım paketinin ABD Doları'nda güçlenmeyi kontrol altında tutmasının etkisi ele 1829,61 dolar/ons seviyesine geri geldi.

Analistler, ABD Doları'nın yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülmeye devam etmesinin kısa vadede altın fiyatları üzerinde baskı yaratmaya devam edeceğini öngörüyorlar. Uzun vadede ise Biden'in ortaya koyduğu yeni korona virüs yardım paketinin kaderi altına yön verecek.

Biden'in 1,9 trilyon dolar büyüklüğündeki yeni paketinin Kongre'den 1,5 trilyon dolar veya daha fazla bir büyüklükte geçeceği yönünde beklentilerin güçlenmesi halinde altın fiyatında uzun vadede güçlenme görüyorlar.

Spot altın için destek seviyesi 1.810 dolar/ons ve buranın altında 1.791 dolar/ons olmaya devam ediyor. Yukarı hareketlerde direnç 1.839 ve 1.861 dolar/ons.

Petrol fiyatları hafta başlarken geriledi

Ünlü yatırım bankası kripto para piyasasına girmeye hazırlanıyor

Kurlar Merkez haftasına nasıl başladı?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)