BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlternatif Bank’a Stevie’den dört ödül ----

Alternatif Bank’a Stevie’den dört ödül

Alternatif Bank’a Stevie’den dört ödül
27 Ağustos 2019 - 12:18 www.finansgundem.com

Alternatif Bank, 2019 Stevie Uluslararası İş Ödülleri kapsamında 4 ödül aldı.

Alternatif Bank, 2019 Stevie Uluslararası İş Ödülleri kapsamında 2018 yılında gerçekleştirdiği başarılı marka dönüşümü projesi başta olmak üzere biri altın, üçü bronz olmak üzere dört farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Ödüllerle ilgili olarak Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, “Uluslararası saygınlığı olan organizasyonlardan alınan ödüller bizim gibi kurumlar için her zaman bir motivasyon kaynağı. Alternatif Bank olarak 2018’de başarılı bir marka dönüşümüne imza atarak, başladığımız stratejik iş planımızda çok önemli yol kat ettik. Aldığımız ödüller, ekip arkadaşlarımla beraber bu süreçte gerçekleştirdiğimiz özverili çalışmaları global anlamda taçlandıran özel bir anlam taşıyor. Ama bizim için en büyük ödül müşterilerimizin teveccühüdür. Var gücümüzle bunu sağlamak için çalışıyoruz.” diyerek görüşlerini paylaştı. 

Bu yıl 16.sı gerçekleşen, uluslararası alanda şirket, kurum ve yöneticileri yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiren Stevie Ödülleri, 7 farklı alanda, her yıl 70’den fazla ülkeden 12 binin üzerinde başvuru alıyor. Program kapsamında bu yılki ödüller, 19 Ekim’de Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)