BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlternatif Bank Private Banking’den insan ve atın estetik birlikteliğine destek----

Alternatif Bank Private Banking’den insan ve atın estetik birlikteliğine destek

Alternatif Bank Private Banking’den insan ve atın estetik birlikteliğine destek
02 Eylül 2019 - 16:38 www.finansgundem.com

Alternatif Bank Private Banking markasıyla, fiziksel, sosyal ve psikolojik anlamda sayısız fayda sunan, insan ve hayvan birlikteliğinin anlam bulduğu değerli spor branşlarından biri olan binicilik sporuna destek sunuyor.

Ülkemizde düzenlenen kıymetli organizasyonlardan biri olan ve 4-8 Eylül tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşecek Engel Atlama Balkan Şampiyonası, yıldız sporculara uluslararası düzeyde tecrübe kazandırırken, her yaştan katılımcılara ve özellikle çocuklara hayvan sevgisini aşılayan yanıyla öne çıkıyor.

Verdikleri destekle ilgili görüşlerini paylaşan Alternatif Bank Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Şimşek “Tarihi çok eskilere dayanan ve kültürümüzde önemli bir yeri olan; insan ve hayvan sevgisinin anlam bulduğu, estetik, güven, uyum ve birlikten doğan gücün önemli yansımalarından biri olan binicilik sporunu desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Alternatif Bank olarak, bu yıl Türkiye dâhil 11 Balkan ülkesinin katılımıyla gerçekleşecek, Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nın ülke tanıtımımıza katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

Binicilikte Balkan ülkelerini bir araya getiren şampiyonada, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Kuzey Makedonya, Moldova, Romanya, Slovenya, Sırbistan ve Türkiye’den 300 sporcu ve 440 at yarışacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firat02 Eylül 2019 17:24

    Boyle bir laf salatasida ilk defa duydum. Turk ekonomisine bireylere ve sanayicilere destek sunsaniz. Iletisim ajansinizi tebrik etmek lazim gereksiz bir is bu kadar guzel ballandirilarak anlatilir.......