BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAltan Erüs Edelman'a geçti----

Altan Erüs Edelman'a geçti

Altan Erüs Edelman'a geçti
02 Aralık 2014 - 18:47 www.finansgundem.com

Medya İlişkiler Yöneticisi Altan Erüs’ün yeni adresi Edelman…

FINANSGUNDEM.COM-ÖZEL HABER

İş Bankası Kurumsal İletişim bölümünde Medya İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapan Altan Erüs banka ile yollarını ayırdı.  Erüs’ün son günlerde PR sektörünün aktif oyuncusu Edelman’a transfer olduğu konuşuluyor.  Son günlerde transferleriyle dikkatleri üzerine çeken Edelman PR sektöründe uluslararası faaliyet gösteren bir şirket.

Edelman Türkiye’nin Genel Müdürlüğünü ise Serra Türk Büyükfırat yapıyor. Büyükfırat daha önce TEB’de Kurumsal iletişim Direktörü olarak görevdeydi. O dönemde birlikte çalışan Erüs ile Büyükfırat’ın yolları yeniden kesişti.

Eski gazeteci olan Erüs, İş Bankası’na  TEB’den geçmişti. Milliyet, Ekonomist gibi gazete ve dergilerde çalışan Erüs, gazetecilik kariyerinin ardından Global İletişim Danışmanlığı’na transfer olarak Halkla İlişkiler sektörüne adım atmıştı. Ardından TEB ve İş Bankası’nda çalışan Erüs’e Edelman’daki yeni işinde başarılar dileriz. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)