BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'ya girişlerde belge istenecek----

Almanya'ya girişlerde belge istenecek

Almanya'ya girişlerde belge istenecek
29 Temmuz 2021 - 16:40 www.finansgundem.com

Alman Der Spiegel dergisi, dünya genelinde vaka sayılarının artmasıyla birlikte yeni bir yol izleme kararı alındığını duyurdu.

Alman Der Spiegel dergisi, Almanya’nın bu hafta sonundan itibaren ülkeye giriş yapanlardan hastalığı atlattığına dair bir belge ya da Kovid-19 aşı belgesi veya negatif test sonucunun belgesini isteyeceğini duyurdu.

Sağlık Bakanlığı’nın planını okurlarına duyuran dergi, özellikle Almanya’nın bölgesel ve ulusal liderlerinin turistlerin gittiği ülkelerde vakaların artmasıyla birlikte bu kararı aldığının altını çizdi. Almanya’da dördüncü dalganın önüne geçilmesi için bu adımın atıldığı belirtilirken belgede, “Almanya’da şu an bulaşma oranı diğer ülkelere göre düşük. Seyahatlerin artması bu durumu bir trend haline getirebilir” ifadesine yer verildi.

Almanya, daha önce sadece “riskli” bölgelere gidenlerden bu belgeleri istiyordu. Ülkeye havayolu ile giriş yapanlarla karayolu ile giriş yapanların farklı uygulamalara tabi olduğu da belirtildi.

Fransa’da aşı pasaportu isyanı büyüyor

 

Almanya’da ekonomiye güven geriledi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)