BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan ABD'ye yaptırım tehditleri için sert çıkış----

Almanya'dan ABD'ye yaptırım tehditleri için sert çıkış

Almanya'dan ABD'ye yaptırım tehditleri için sert çıkış
07 Ağustos 2020 - 13:07 www.finansgundem.com

Almanya Ekonomik İlişkiler ve Enerji Komitesi Başkanı Ernst, ABD'nin yaptırım tehditlerine karşı önlemlerle cevap verilmesi gereğine işaret etti.

Alman Federal Meclisi Ekonomik ilişkiler ve Enerji Komitesi Başkanı Klaus Ernst, ABD'nin Nord Stream 2 boru hattının bir parçası olan firmaları uygulayabileceği olası yaptırımlarla karşı önlemler alınması gerektiğini söyledi.

Ernst yaptığı açıklamada ABD'ye karşı yaptırımlar uygulamak, ABD elçisini çağırmak ya da ABD likit doğal gazı ithalatına ek gümrük vergileri getirmek gibi önlemler alınabileceğini belirtti.

Ernst ayrıca alınacak karşı önlemlerin dün ABD'li cumhuriyetçi senatörler Ted Cruz, Tom cotton ve Ron Johnson'ın imzaladığı, Nord Stream 2'nin Almanya'nın kuzeyinde yer alan Mukran Limanı'nda süren inşaatı operatörlerine yaptırım uygulama teklifine de bir cevap niteleiğinde olacağını ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)