BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖlü bulunan saldırganda Nazi izleri----

Ölü bulunan saldırganda Nazi izleri

Ölü bulunan saldırganda Nazi izleri
20 Şubat 2020 - 10:45 www.finansgundem.com

Almanya'da iki nargile bara düzenlenen 10 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının failleri evlerinde ölü bulundu. Saldırganların evinde nefret sözleriyle dolu mektup ve videolar mevcut.

Almanya'nın güneybatısında Hanau kentinde iki nargile bara düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından polis, saldırganın evinde ölü bulunduğunu açıkladı. Saldırganların evlerinde bulunan mektup ve videolarda ırkçı ifadeler dikkat çekiyor.

Aynı evde başka bir kişiye ait olduğu belirtilen bir cesedin daha bulunduğu aktarıldı. Polis yaptığı açıklamada, "Diğer şüphelilerin olaya karıştığına dair hiçbir işaret yok. Ölü bulunan iki kişiden biri büyük olasılıkla fail. Kurbanların ve failin kimliğiyle ilgili soruşturmalar devam ediyor" dedi.

Nefret dolu mektup ve video

Bild gazetesi, saldırganın Alman vatandaşı olduğunu ve arabasında mühimmat ve silah şarjörlerinin bulunduğunu bildirdi. Gazete, Hanau'daki silahlı saldırıyı yapan kişilerden birinin ölü bulunan aşırı sağcı Tobias R. olduğunu yazdı.

Polis, yaralanan bir kişinin hayatını kaybetmesinin ardından ölü sayısının dokuza yükseldiğini açıklamıştı. Gün içerisinde yaralılardan birisi daha hayatını kaybetti. Saldırganın koyu renkli bir araçla kaçtıktan sonra evinde intihar ettiğini ileri süren polis saldırıların nedeninin belli olmadığını söyledi. Gazetenin iddiasına göre aşırı sağcı saldırgan Tobias R. mektupta şu ifadelere yer veriyor: 

"Bazı milletler yok edilmeli ve bunlara Alman pasaportu verilmemeli" 

Alman polisinin saldırıyı gerçekleştirdiği şüphesiyle ölü bulduğu aşırı sağcı görüşleriyle tanınan Tobias R. bir video mesajı da bıraktı. Tobias R'nin saldırıyı gerçekleştirdiği Hanau kentinde doğduğu ve 1977 doğumlu olduğu belirtiliyor. Üniversite mezunu olan Tobias R. iktisat okumuş.

Almanya'da kafeye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gizli hayran21 Şubat 2020 12:56

    insanları öldür ondan sonra intihar et resmen düzmece 2 adam öldürüp odaya atmadıkları ne malum bence adamlar planlarını yapmışlar katiller dışarıda geziyorlar benim külahıma anlatsınlar