BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya’da seçim öncesi skandal kareler----

Almanya’da seçim öncesi skandal kareler

Almanya’da seçim öncesi skandal kareler
11 Eylül 2021 - 16:39 www.finansgundem.com

Almanya'da bu ay yapılacak seçim öncesinde Yeşiller Partisi'nin adayı Vaniessa Rashid'in 2015'te çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı

Almanya’nın çok okunan gazetesi Bild’de yer alan haberde, 30 yaşındaki Vaniessa Rashid’in 2015 yılında çekilmiş fotoğrafları yayınlandı.

Henüz 2 yıllık bir Yeşiller Partisi mensubuyken çekilen fotoğraflarda Rashid, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde askerlerle birlikte silahları incelerken görülüyor. Bazı fotoğraflarda Rashid’in ağır silahları tutması ve poz vermesi dikkat çekiyor.


Bild, Rashid’in bu fotoğrafları 14 Nisan 2015 yılında Facebook profiline yüklediğini yazarken, “Fotoğraflar şimdi silindi. Kendisi 1997 yılında o bölgeden henüz 6 yaşındayken Almanya’ya geldi” yorumunu yaptı. Gazeteye konuşan Rashid, “IŞİD’e karşı savaşan peşmergeyi ziyaret ettiğimde çekildi bu fotoğraf” dedi. Rashid, Yezidiler’in IŞİD’den kurtarıldıktan sonra fotoğrafların çekildiğini söylese de Bild, bölgenin IŞİD’den Kasım 2015’te temizlendiğini hatırlattı. Rashid, “Fotoğrafların yanlış anlaşılmasından endişe ettiğim için fotoğrafları sildim” ifadesini kullandı.

Seçimler Almanya'da taşları yerinden oynatacak

Almanya'da siyasal katılım düşüşte

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)