BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya’da Rus Büyükelçiliği önünde bir diplomat ölü bulundu----

Almanya’da Rus Büyükelçiliği önünde bir diplomat ölü bulundu

Almanya’da Rus Büyükelçiliği önünde bir diplomat ölü bulundu
05 Kasım 2021 - 16:24 www.finansgundem.com

Almanya’da, Rusya’nın Berlin Büyükelçiliği önünde 19 Ekim’de bir Rus diplomatın ölü bulunduğu açıklandı.

Spiegel dergisinin haberinde, Berlin polisinin 19 Ekim saat 07.20’de Rusya’nın Berlin Büyükelçiliği önündeki yaya kaldırımında bir ceset bulduğu belirtildi.

Haberde Behren Caddesi’ndeki elçilik binasının üst katından düştüğü sanılan 35 yaşındaki diplomatın, 2019’dan beri büyükelçilikte ikinci katip olarak akredite olduğu kaydedildi.

Alman güvenlik makamlarının bu kişiyi Rus iç istihbarat servisi FSB’nin çalışanı olarak değerlendirdiği aktarılan haberde, söz konusu diplomatın ayrıca FSB’nin üst makamlarından bir kişiyle akraba olduğu iddia edildi.

Rus Büyükelçiliğinin diplomatın cesedinde otopsi yapılmasına izin vermediği belirtilen haberde, ölen kişi diplomatik statüye sahip olduğu için Alman savcılığın ölümle ilgili soruşturma yapamadığı ifade edildi.

Haberde, diplomatın cesedinin Rusya’ya götürüldüğü bilgisi paylaşılarak, Rus Büyükelçiliğinin de olay hakkında "trajik bir kazadan" söz ettiği ve "etik sebeplerle" yorum yapmadığı kaydedildi.

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christofer Burger de Alman Dışişleri Bakanlığının konuyu bildiğini belirterek, söz konusu kişinin özel hayatının mahremiyetinden dolayı olaya ilişkin ayrıntı veremeyeceğini kaydetti.

NATO 8 Rus diplomatı sınır dışı edebilir

 

Rus diplomatlar o ülkeyi terk ediyor! Kıtlıktan kaçış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)