BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'da maskelere geri dönüş----

Almanya'da maskelere geri dönüş

Almanya'da maskelere geri dönüş
17 Temmuz 2022 - 15:24 www.finansgundem.com

Almanya Adalet Bakanı Marco Buschmann, koronanın yayılmasını önlemeye yönelik yeni önlemler alınacağını söyledi. Buschmann, önlemlerin bir parçası olarak da sonbaharda kapalı alanlarda maske zorunluluğu geleceğini duyurdu.


Almanya Adalet Bakanı Marco Buschmann, Berliner Morgenpost'a verdiği röportajda , KOVİD-19'un yaz dalgasının şimdiden güç kaybettiğini ancak sonbahar ve kış aylarının ciddiye alınması gerektiğini dile getirdi.

Buschmann, virüsle mücadele için alınacak tedbirlerin temmuz ayı sonuna kadar tamamlanacağından emin olduğunu söyledi. Tedbirlerin Almanya'nın 16 eyaletindeki yetkililerle tartışılacağını söyleyen Buschman, kararların eylül ayında meclise gönderileceğini aktardı.

Buschmann'a göre, kabine zaten toplu taşıma için maske gereksinimleri geliştirmek için çalışıyor.

Bakan, Almanya'nın yeni KOVİD kurallarının “orantılı” olacağına ve sadece insanların sağlığını değil, aynı zamanda temel haklarını da korumayı amaçladığına dikkat çekti.

Bakan, “Kabine içinde daha fazla karantina, genel okul kapanması ve sokağa çıkma yasağı olmayacağı konusunda hemfikiriz. Bunlar pandeminin üçüncü yılında uygunsuz çözümler” dedi.

'Toplu taşımada maske takın' uyarısı

 

Fransa'da bir şehir, toplu taşımada maske zorunluluğu getirdi

 

Kapalı alanlarda maske uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)