BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'da 'acil durum freni' kararı----

Almanya'da 'acil durum freni' kararı

Almanya'da 'acil durum freni' kararı
22 Mart 2021 - 19:42 www.finansgundem.com

Almanya, Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinayı 18 Nisan'a kadar uzattı. Yapılan açıklamada, kısıtlamanın 18 Nisan'a kadar devam etmesi gerektiği ve bu durumun bir "acil durum freni" olacağı belirtildi.

Almanya'da karantina tedbirleri, enfeksiyon oranlarının, yetkililerin hastanelerin aşırı gerileceğini söylediği seviyeyi aşmasıyla birlikte 18 Nisan'a kadar uzatıldı.

SON BİR HAFTAFAKİ VAKA ORTALAMASI 103,9

Bölgesel liderler, bu ayın başlarında yaptıkları son toplantıda, daha bulaşıcı varyantların pandemiyi kontrol etmeyi zorlaştırdığını söyleyen Angela Merkel'in itirazlarını geçersiz kılan ihtiyatlı bir açılış konusunda anlaşmışlardı. Robert Koch Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü, son bir haftadaki vaka ortalamasının Pazar günü yoğun bakım ünitelerinin kapasitesinin tükenmeye başlayacağı 100 eşiğinin üzerinde olan 103,9 olduğunu açıkladı.

"ACİL DURUM FRENİ"

Karantinanın uzatılmasının temelini oluşturan taslak metinde kilitlemenin 18 Nisan'a kadar devam etmesi gerektiği ve bu durumun bir "acil durum freni" olacağı belirtiliyor.

Almanya'da maske skandalı büyüyor

 

Almanya, AstraZeneca aşısını kullanmaya devam edecek

 

Fransa'da kapsamlı karantina

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)