BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya Savunma Bakanı’ndan Rusya’ya çağrı----

Almanya Savunma Bakanı’ndan Rusya’ya çağrı

Almanya Savunma Bakanı’ndan Rusya’ya çağrı
11 Nisan 2021 - 16:51 www.finansgundem.com

Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer, Rusya’ya, Ukrayna’ya sınır bölgelerde askeri manevralara açıklık getirme çağrısında bulundu

Kramp-Karrenbauer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Rusya’nın saklayacak hiçbir şeyi yoksa hangi birliklerin nereye ve ne amaçla hareket ettiğini kolayca açıklayabilir” diye yazdı.

​Daha önce Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Rusya’ya, Avrupa Güvenlik İşbirliği Teşkilatı (AGİT) mekanizmaları aracılığıyla Rus birliklerinin Ukrayna’nın doğu sınırına ve Kırım’daki hareketlerinin nedenini açıklama çağrısında bulunmuştu.

'Rusya, hiçbir ülkeyi tehdit etmiyor'
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna’nın potansiyel olarak patlamaya hazır bir bölge haline geldiğini dile getirmişti. Sınırlarında istikrarsız bir bölgeye sahip her bir ülkenin kendi güvenliği için gereken tedbirler alacağını söyleyen Peskov, Rusya’nın dünyada hiçbir ülkeyi tehdit etmediğini kaydetmişti.

Peskov, “Askeri güçlerimizi, birliklerimizi Rusya topraklarında kendi inisiyatifimize göre intikal ettirmekte özgürüz” diye vurgulamıştı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rus birliklerinin Rusya toprakları içindeki hareketini izlemenin anlamsız olduğunu söylemişti.

Avrupa'dan Rusya yaptırımlarını sertleştirme çağrısı

5 soruya 5 cevap Rusya-Ukrayna krizi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)