BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya: Savaşın bitmesi için her desteği sağlarız----

Almanya: Savaşın bitmesi için her desteği sağlarız

Almanya: Savaşın bitmesi için her desteği sağlarız
11 Mart 2022 - 17:22 www.finansgundem.com

Alman Hükümet Sözcü Yardımcısı Wolfgang Büchner, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Türkiye’de yaptığı görüşmeyi değerlendirdi. Büncher, her türlü diplomatik çabayı desteklediklerini söyledi.

Sözcü Yardımcısı Büchner, "Elbette Rusya’nın savaşını sona erdirmesine yol açacak her türlü diplomasiyi destekliyoruz ve bunun için Alman hükümeti tarafından istenen tüm destek sağlanır" açıklamasını yaptı.

Scholz ve Erdoğan görüşmesi

Almanya Başbakanı Olaf Scholz’un Pazartesi günü Türkiye’yi ziyaret edeceğini anımsatan Büchner, Scholz'un Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceği ve ardından ortak basın toplantısı düzenleneceğini bildirdi. Görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi vermeyen Büchner, "Gündemde ne olduğu belli" dedi.

'Türkiye ile çok yakın temastayız'

Toplantıya katılan Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Andrea Sasse de Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının görüşmesinde bulunanların değerlendirmelerini not ettiklerini söyleyerek "Elbette Ukrayna ve Türkiye ile çok yakın temas halindeyiz. Rusya ile de" diye konuştu.

Sasse, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock’un 8 Mart’ta Ukraynalı mevkidaşıyla görüştüğünü, Türk mevkidaşıyla da düzenli temas halinde olduğunu belirtti.

Almanya'da Rus okulunu kundaklama girişimi

Almanya'dan Rusya'ya savaş suçları soruşturması

Alman Başbakan ilk kez Türkiye'ye geliyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)