BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya Şansölyesi Scholz'dan Türkiye'ye ilk resmi ziyaret----

Almanya Şansölyesi Scholz'dan Türkiye'ye ilk resmi ziyaret

Almanya Şansölyesi Scholz'dan Türkiye'ye ilk resmi ziyaret
13 Mart 2022 - 21:06 www.finansgundem.com

Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak 14 Mart'ta Türkiye'ye gelecek.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz'un göreve gelmesinin ardından Türkiye'ye gerçekleştireceği bu ilk resmi ziyarette, Türkiye ve Almanya arasındaki ikili ilişkiler tüm yönleriyle gözden geçirilecek.

İki ülke iş birliğinin daha da geliştirilmesine yönelik atılabilecek adımların ele alınacağı ziyarette, başta Ukrayna ve Türkiye-AB ilişkileri olmak üzere, diğer güncel bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir teatisinde bulunulması öngörülüyor.

Putin, Macron ve Scholz ile görüştü

 

Scholz ve Macron'dan Putin'e ateşkes talebi

 

Putin ve Scholz görüştü

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir Bilen13 Mart 2022 21:27

    Yaaa, işte iktidarsız Amerikan kolonisi ülkenin başbakanı, efendinin (ABD) üstünden elini çekeceğini anlayınca, dik kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırır, yüzyılın yeni efendisine saygılarını sunmaya böyle gelirsin. Ha, gelmişken yaptım uygulayacağız deyip durduğun Osman Kavala'yı da alır gidersin belki.