BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya Ocak sonuna kadar kapanıyor----

Almanya Ocak sonuna kadar kapanıyor

Almanya Ocak sonuna kadar kapanıyor
31 Aralık 2020 - 09:16 www.finansgundem.com

Almanya'da Kasım ayı başında alınan ve Aralık'ta sertleştirilen önlemler, korona vaka sayılarını düşürmedi. Hükümet ile eyalet başbakanları şu anki önlemlerin 10 Ocak'tan sonra da devam etmesi yönünde anlaştı.

Almanya’da önlemler 24 Ocak ya da 31 Ocak’a kadar devam ettirilecek. Yine oteller, restoranlar, berberler, vücut bakım yerleri, havuzlar ve insanların kalabalık olarak bir arada olduğu yerler kapalı kalacak. Buralara kira yardımı ya da diğer sübvansiyonlar devam edecek. Yakın temas gerektiren işler de yasak kapsamında.

OKULLARIN DURUMU BELLİ DEĞİL

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine göre; Okulların açılıp açılmayacağı, uzaktan eğitim mi olacağı konusunda henüz karar verilmedi. Bu arada, daha fazla aşı temini için de çalışmalar devam ediyor. Başbakan Merkel ve eyalet başbakanları, 5 Ocak’ta yapılacak görüşme öncesi bu konuda ön anlaşmaya vardı. Günlük corona vakaları ülke ortalamasında her 100 bin kişide 50’nin altına inene kadar uzaktan eğitim sürecek.

Almanya’da ilk aşı 101 yaşındaki kadına yapıldı

 

Almanya 2. dalgadan kötü etkilendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)