BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya normalleşmeye başlıyor----

Almanya normalleşmeye başlıyor

Almanya normalleşmeye başlıyor
23 Mayıs 2021 - 16:40 www.finansgundem.com

Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn, ülkede korona virüsü salgınının kontrol altına alınmaya başlandığının sinyalini vererek, yeni planları açıkladı

Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn, ülkede normalleşme süreci ile ilgili konuştu. Ülkede vaka sayısının son 1 ay içerisinde istikrarlı bir şekilde azaldığını söyleyen Spahn, her 100.000 kişide yeni vakanın 64.5 olduğunu duyurdu.

Daha önce Almanya’nın üçüncü korona virüsü dalgasını kırdığını söyleyen Spahn, açık hava konserlere izin verileceğini söyledi. Bild am Sonntag’a konuşan Spahn, “Açık hava konserler olacak ama on binlerce insanın dipdibe olduğu rock festivalleri olmayacak” dedi.

Berlin’deki Olimpiyat Stadyumu’nda konserlerin olacağını ama bunda da kapasitenin sınırlı olacağını söyleyen Spahn, Almanya Futbol Ligi (Bundesliga) maçlarının da vaka sayısının bu şekilde ilerlemesi durumunda Ağustos’ta seyircilere açılabileceğini söyledi.

"Normalleşirken rehavete kapılmayın"

Almanya'dan İngiltere'den gelenlere kısıtlama

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)