BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlmanya Futbol Federasyonu'na vergi kaçakçılığı baskını----

Almanya Futbol Federasyonu'na vergi kaçakçılığı baskını

Almanya Futbol Federasyonu'na vergi kaçakçılığı baskını
07 Ekim 2020 - 13:28 www.finansgundem.com

Frankfurt Savcılığı, sabah saatlerinde vergi kaçakçılığı iddiasıyla Almanya Futbol Federasyonu'nu bastı. Federasyon merkezinde arama yapıldı.

Alman basının Frankfurt Savcılığına dayandırdığı habere göre, vergi kaçak suçlamasıyla DFB'nin Frankfurt'taki merkezinde ve federasyondaki sorumluların evlerinde aramalarında yapıldı.

200 KİŞİLİK EKİP GÖREVLENDİRİLDİ

Hessen, Bavyera, Kuzey-Ren Vestfalya, Aşağı Saksonya ve Rheinland-Pfalz eyaletlerinde yapılan aramalarda polis ve vergi memurlarından yaklaşık 200 kişilik ekip görev aldı.

6 MEVCUT VE ESKİ YÖNETİCİYE KARŞI SORUŞTURMA

Suçlamanın 2014 ve 2015 yıllarında Alman Milli Takımı'nın iç sahada oynadığı karşılaşmalarda saha kenarındaki panolarda reklamlarla ilgili olduğu ve bu konuda 6 mevcut ve eski yöneticiye karşı soruşturma yapıldığını belirtildi.

4,7 MİLYON EURO VERGİDEN KAÇIRILDI

Bu tablolardaki reklamların gösterilmesinden elde edilen gelirleri kasten yanlış beyan etmekle suçlandığı ifade edilerek böylelikle 4,7 milyon euro vergiden kaçırıldığı kaydedildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)