BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya Başbakanı Merkel'den Libya çağrısı----

Almanya Başbakanı Merkel'den Libya çağrısı

Almanya Başbakanı Merkel'den Libya çağrısı
05 Mayıs 2021 - 22:31 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmede, Libya'da bulunan yabancı kuvvetlerin ülkeden çekilmesi yönünde çağrı yaptı

Alman Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamada, iki liderin de Libya'da Abdulhamid Dibeybe başkanlığındaki hükümete destek ve yardım sağlamanın yanında yıl sonunda yapılması planlanan seçimlerin düzenlenmesine yardımcı olma konusunda hemfikir oldukları belirtildi.

Seibert, görüşmede Merkel'in Erdoğan'a 'yabancı kuvvetler ve paralı askerlerin yaklaşan geri çekilmesinin önemli bir sinyal göndereceğini' vurguladığını kaydetti.

Birleşmiş Milletler (BM) öncülüğünde 5 Şubat'ta İsviçre'de toplanan Libya Siyasi Diyalog Forumu üyelerinin oylaması sonucunda, ülkede 24 Aralık 2021'de yapılması planlanan seçimlere kadar Başkanlık Konseyi Başkanlığına Muhammed el-Menfi, Başbakanlığa da Abdulhamid Dibeybe seçilmişti.

Erdoğan ve Merkel video konferans görüşmesi gerçekleştirdi

 

Merkel, 'Wirecard skandalı' nedeniyle ifade verdi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • insanoğlu soyu tehlikede.06 Mayıs 2021 19:01

    siz önce kırlı kanlı ellerınızı islam coğrafyasından çekın.kureslcılere hızmet edenler ne yaparsanız yapın mazlum halklar uyanıyor sonunuz yakındır..

  • Hepsi bu05 Mayıs 2021 23:37

    Siz her yere gidin biz gitmeyelim siz yokken biz oradaydık haa yanlış oldumu evet oldu en büyük yanlış Kaddafiye olandı.