BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya: Acil bir durumda ittifak topraklarını savunuruz----

Almanya: Acil bir durumda ittifak topraklarını savunuruz

Almanya: Acil bir durumda ittifak topraklarını savunuruz
20 Nisan 2022 - 11:35 www.finansgundem.com

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Baltık ülkelerine ziyareti öncesi yaptığı açıklamada, acil bir durumda NATO'ya ait toprakların her santimetrekaresini savunacaklarını söyledi.


Alman Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Rusya'nın Ukrayna'ya karşı yürüttüğü savaş nedeniyle Letonya, Estonya ve Litvanya'ya daha fazla destek sözü vererek "Acil bir durumda ittifaka ait ortak topraklarımızın her santimetrekaresini savunacağız" açıklamasını yaptı. Almanya'nın ortaklarının güvenliğini sağlamak için daha fazlasını yapmaya hazır olduğunu belirten Baerbock; silah, mali destek ve diğer sert yaptırımlarla Ukrayna'yı hayatta kalma mücadelesinde kararlılıkla desteklediklerini söyledi.

'Putin Avrupa güvenlik mimarisinin büyük bölümünü yok etti'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in insan hayatına, uluslararası hukuka, kendi halkının yaşam ve kalkınma fırsatlarına saygısı olmadığını söyleyen Baerbock, Putin'in Avrupa güvenlik mimarisinin büyük bölümünü de yok ettiğini ifade etti.

Avrupa'daki güvenliğin yeniden düzenlenmesine katkı sağladıklarını belirten Baerbock, bu sayede ittifak üyelerinin Almanya'ya güvenebileceğinin altını çizdi. Baerbock, Baltık ülkelerinin, yıllardır enerji arzının güvenliğine ve savunmaya yatırım yaptığına dikkati çekerek bunun nedeninin, bu ülkelerin yıllardır Rusya'ya endişeli yaklaşması olduğunu aktardı.

Almanya'dan Ukrayna'ya para yardımı

Almanya'da un ve ayçiçeği yağında sıkıntılar devam ediyor

Almanya, dünyanın en büyük yatına el koydu

Almanya ekonomisine Rus gazı etkisi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)