BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAlmanlar Körfez'e geliyor----

Almanlar Körfez'e geliyor

Almanlar Körfez'e geliyor
15 Kasım 2013 - 01:01 www.finansgundem.com

Alman iş adamlarından oluşan heyet Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Heyet kente 500 milyon euro'luk yatırım planladıklarını açıkladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak'ı ziyaret eden Alman iş adamlarından oluşan heyet, kente 500 milyon avroluk yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Fatih Akbulut'ın eşlik ettiği Alman fon yöneticileri, Özak'tan kent hakkında bilgi aldı.

Özak, Kocaeli'nin Türkiye’nin sanayi başkenti olduğunu, sürekli geliştiğini, hayata geçirdikleri hizmetlerle gelişmenin ivme kazandığını belirterek, "Ticaret, kültür ve turizm gibi birçok alanda önemli kazanımlar elde ettik. Birçok girişimci bu değişimi görüp kentimizin model bir şehir olduğunu ifade ederek, iş yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor" ifadesini kullandı.

Alman iş adamları ise Kocaeli’nin iş sahası açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu, kentin cazibesini şehre ilk geldiklerinde hissettiklerini kaydederek, "Belediyenin çalışmalarını çok beğendik. Kocaeli’de 500 milyon avroluk bir iş yapmayı planlıyoruz. Bu konuda araştırma ve planlamalarımız devam ediyor. İnşallah iyi olur" diye belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)