BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanlar için 2022'nin en önemli sorunları----

Almanlar için 2022'nin en önemli sorunları

Almanlar için 2022'nin en önemli sorunları
02 Ocak 2022 - 18:23 www.finansgundem.com

Insa tarafından Bild am Sonntag gazetesi için yapılan anketin sonuçlarına göre Almanlar için 2022'nin en önemli sorunları pandemi ve emeklilik hakları.

Almanya'da halk hükümetten 2022 yılında korona virüsle mücadeleye odaklanmasını ve emeklilik haklarını korumasını istiyor. İklim krizine öncelik vermesini isteyen kişilerin sayısıysa azaldı.

Insa tarafından Bild am Sonntag gazetesi için yapılan anketin sonuçlarına göre 2004 katılımcının yüzde 61'i salgınla mücadelenin hükümetin en önemli görevi olduğunu belirtti. Onu emeklilik haklarının korunması takip etti. Ayrıca hükümetten yaşlı bakım evlerinde yaşanan personel sıkıntısının çözülmesi, daha fazla sosyal konut sağlanması ve enerji fiyatlarındaki yükselişin sınırlandırılması istendi.

İklim krizi ve etkileri üzerine çalışmak ise listede altıncı sırada yer bulabildi.

Insa Başkanı Hermann Binkert insanların maddi durumuna doğrudan somut bir şekilde etki eden konulara iklim değişimi gibi daha soyut kavramlardan daha fazla tepki gösterdiğini belirtti.

Öte yandan Başbakan Olaf Scholz yeni yıl konuşmasında Almanya'nın başkanlığı döneminde G7'yi çevreci ekonomik büyüme ve sosyal adaleti önceleyen bir kulüp haline dönüştürmek istediğini belirtmişti.

Mafyanın 'ilk kadın patronu' öldü

 

İngiltere'de hükümetten işyerlerine uyarı

 

İsrailli yetkili: Omikron sürü bağışıklığına yol açabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)