BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlman uzmanlardan salgınla mücadele politikasını değiştirme çağrısı----

Alman uzmanlardan salgınla mücadele politikasını değiştirme çağrısı

Alman uzmanlardan salgınla mücadele politikasını değiştirme çağrısı
13 Kasım 2021 - 15:21 www.finansgundem.com

Almanya’da pandeminin başlangıcından bu yana gözlemlenen en yüksek haftalık enfeksiyon oranı kaydedildi

Almanya’nın dört bir yanından 35 doktor ve sağlık uzmanı, hükümete yeni tip korona virüs ile mücadele politikasını değiştirme çağrısında bulundu.

Kölner Stadt-Anzeiger ve Deutschland medya grubu gazetelerinde bugün (Cumartesi) yayınlanan 3 sayfalık bir çağrı metninde, araştırmacılar hükümetin giderek daha pasif kalarak dördüncü dalgayı kırma sorumluluğunu vatandaşların takdirine bırakmak yerine, sorumluluklarını yerine getirmelerinin gerektiğini belirttiler.

"DERİN BİR HAYAL KIRIKLIĞI HİSSEDİYORUZ"

Almanya bir kez daha korona virüs vaka sayılarında haftalık en yüksek oranını kaydetti. Alman Robert Koch Bulaşıcı ve Bulaşıcı Olmayan Hastalıkların Kontrolü Enstitüsü bu sabah yaptığı açıklamada, 100 bin kişi başına düşen vaka oranının bugün 4 bin 277 olarak kaydedildiğini bu oranın dün ise 7 bin 263 olarak kaydedilmiş olduğunu açıkladı.

Köln’de dahiliye uzmanı olan Michael Hallek ve Braunschweig’dan Melanie Brinkmann liderliğinde kaleme alınan metinde “Bekleme, her gün daha fazla insanın hayatına mal oluyor. Sosyal bütünlüğe yönelik risk ve devletin korumasına bağlı olan insanlara yönelik tekrarlanan ihmal karşısında derin bir hayal kırıklığı hissediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Araştırmacılar, hastanelerden ve şirketlerden, viroloji, tıp, halk sağlığı uzmanları ve idari uzmanlığa sahip kişilerden oluşan bir ulusal kriz ekibinin oluşturulması çağrısında bulundu.

Yerel sağlık birimlerinin verilerine istinaden, son 24 saatte kaydedilen toplam vaka sayısı 45 bin 81’e ulaştı. Karşılaştırma için, Cuma günü yeni enfeksiyon sayısı 34 bin 2 olarak kaydedilmişti.

Alman Robert Koch Bulaşıcı ve Bulaşıcı Olmayan Hastalıkların Kontrolü Enstitüsü, geçen Cuma günü kaydedilen 142 can kaybına kıyasla son 24 saat içinde virüsten 228 can kaybı kaydedildiğini açıkladı.

Almanya, Perşembe günü 50 bin 196 vaka tespit ederek, salgının başlangıcında bu yana gözlemlenen en yüksek günlük vaka sayısını kaydetti. Enstitünün verilerine göre son kaydedilen vakalar ile ülkedeki toplam vaka sayısı 4 milyon 987 bin 971’e ulaştı.

Doğu Akdeniz'de yeni hedef pozitif vaka sayılarını düşürmek

Tatil dönüşü vakalar artabilir

Korona virüsü atlatanlar takip ediliyor

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)