BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlman Holtby Beşiktaş için geldi----

Alman Holtby Beşiktaş için geldi

Alman Holtby Beşiktaş için geldi
09 Temmuz 2019 - 16:33 www.finansgundem.com

Transfer döneminin sessiz takımı Beşiktaş, Alman orta saha Lewis Holtby'i İstanbul'a getirdi.

Süper Lig’de transfer döneminin sessi takımı Beşiktaş ilk atağını yaptı. Siyah beyazlılar, bonservisi Borussia Dortmund’da olan Shinji Kagawa’nın henüz transfer için kararını vermemesi nedeniyle sürpriz bir hamle yaptı. Siyah-beyazlılar, Alman futbolcu Lewis Holtby’i İstanbul’a getirdi.

beİN SPorts’un son dakika haberine göre, Beşiktaş, bonservisi elinde olan orta saha oyuncusu Lewis Holtby’yi görüşmek için İstanbul’a getirdi. Bu arada geçen sezon Bundesliga ekibi Hamburg’ta forma giyen 28 yaşındaki Holtby’nin transfer edilmesine teknik direktör Abdullah Avcı’nın da onay verdiği öğrenildi.

Alman Bild gazetesi, kısa bir süre öne Beşiktaş’ın Holtby’ye 2+1 yıllık sözleşme ve senelik 1.8 milyon euro maaş teklif ettiğini duyurdu. İstanbul’da Beşiktaş ile Lewis Holtby arasında yapılacak görüşmelerin ardından son kararın verilmesi bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)