BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAlman devinden uyarı: Arjantin yüzünden TL satmayın----

Alman devinden uyarı: Arjantin yüzünden TL satmayın

Alman devinden uyarı: Arjantin yüzünden TL satmayın
15 Ağustos 2019 - 09:37 www.finansgundem.com

Deutsche Bank, Arjantin'in durumunun kendine has olduğunu ve diğer gelişen piyasalara yayılmaması gerektiğini kaydetti

Deutsche Bank, şok seçim sonucunun Arjantin için kendine has bir durum olduğunu ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki diğer gelişen piyasalara (EM) yayılmaması gerektiğini kaydetti.

Londra'da Deutsche stratejisti Christian Wietoska, "Arjantin'in EM dünyasındaki payı çok küçük ve CEEMEA (Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) lokal piyasaları üzerinde etkisinin önemsiz olmasını bekliyoruz," dedi ve "EM'deki küresel akışlar ve aynı zamanda bölgedeki büyüme dinamikleri ya da iç veriler etkilenmemeli" değerlendirmesinde bulundu.

Banka, sadece Arjantin'deki seçim sonucundan dolayı diğer CEEMEA piyasaları üzerinde aşağı yönlü beklentiye girmenin mantığı olmadığını belirtti.

Deutsche Bank, "Türk Lirası daha ziyade iç gelişmeler, akışlar, değerlemeler ve destekleyici kalmaya devam eden mevsimsel faktörlerden yön bulmalı. Bu nedenle Türk lokal varlıklarına yönelik yapıcı eğilimimiz sürüyor" değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)