BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlly Financial CardWorks'ü satın alıyor----

Ally Financial CardWorks'ü satın alıyor

Ally Financial CardWorks'ü satın alıyor
19 Şubat 2020 - 08:55 www.finansgundem.com

Ödeme sistemi şirketlerinin teknolojik altyapılarını geliştirmeleri bankaların bu alana büyük yatırımlar yapmasına neden oluyor. ABD'li Ally Financial, kredi kartı şirketi CardWorks'ü satın alacağını duyurdu.

Son dönemde ödeme sistemi şirketleri teknolojik altyapılarını güçlendirirken bankalar da bu alandaki yatırımlarını artırdı. ABD’nin en büyük bankalarından birisi kredi katı şirketine 2.6 milyar dolarlık yatırım yaptı

Ally Financial, CardWorks'ü 2 milyar 650 milyon dolara satın alıyor. Ally Financial Inc, artan ve düşük maliyetli bir mevduat tabanı tarafından desteklenen tüketici ürün tekliflerini çeşitlendirmeye çalışırken CardWorks'ü 2 milyar 650 milyon dolara satın almakta anlaştı.

Kredi kartı ve tüketici kredisi işi yapan CardWorks'ün 4.7 milyar dolar aktif ve 2.9 milyar dolar mevduat sahibi olduğu belirtildi.

Merkezi Detroiut’de bulunan Ally Finance ABD’nin en büyük bankaları listesinde 19. sırada.

ABD’nin hacim olarak en büyük otomotiv kredisi veren bankası. Banka ayın zamanda taşıt sigortası ve otomotiv kredisinde de önemli bir paya sahip.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)