BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAllah kabul etsin----

Allah kabul etsin

Allah kabul etsin
09 Ocak 2014 - 17:46 www.finansgundem.com

O Ses Türkiye yarışmasının sevilen jüri üyesi (Athena) Gökhan'nın abdest alırken fotoğrafı yayınlandı.

Geçen yıla oranla bu sezon her geçen gün daha reytingi artan 'O Ses Türkiye' yarışmasının en renkli jürilerinden Athena Gökhan eğlenceli ve sempatik hali ile birden büyük ilgi görmeye başladı. Şirin tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Gökhan, sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

ATHENA GÖKHAN ABDEST ALIRKEN
Programın yayınlandığı günlerde Twitter'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Athena Gökhan'ın şimdi de abdest alırken çekilen fotoğrafı internette paylaşılmaya başladı.

"ABİ ÇOK İYİ YAA"
Athena Gökhan'a camiide rastlayan bir hayranı şarkıcının abdest aldığı anın fotoğrafını yayınladı. Twitter kullanıcıları Gökhan'ın bu fotoğrafına yarışmada sürekli kullandığı "Abi çok iyi yaa" kalıbıyla karşılık verdi.
İşte o fotoğraf...
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktaydoganer10 Ocak 2014 02:20

    bir islam ülkesinin geldiği noktaya bak

  • kara10 Ocak 2014 00:13

    kimseye ön yargıyla yaklaşmam çünkü bu zaman da kimin ne olduğu belli değil Allah yapılan ibadetlerimizi kabul etsin Amin

  • Gerçek09 Ocak 2014 20:51

    Ey YOL GÖSTEREN... Kardeşim sen dövmeyi sevmeyebilirsin. Ama kimseye de öyle 'damgalı eşşek' gibi çirkin benzetmeler yapma. Dövme konusunda Diyanet ya da ehil alimler gerekeni söylüyor.

  • YOL GÖZTEREN.09 Ocak 2014 18:02

    Kimse alınmasın ama ben dövmeyi sevmem sen yüce ALLAHIN sana verdiği bedeni kendince güzelleştirmeye çalışıyorsun buda yüce ALLAH katında günehtır bana göre benim evladımda yapsa onada diyeceğim tekşey DAMGALI EŞŞEK.kimsede alınmasın sen odövmeyi yaptırdığında biliyormusunuz ailenden acil kan lazım olduğunda senin kanın tutsa dahi senin kanını almazlar çünki o boyayı yapıştıran demirin vucuda kaynaklanması kanda başka bir VİRÜS oluşturduğundan okanı neyazıkki veremiyorsun ALLAH göstermesin evladına kanlazım ve birtek senin kanın tutuyor ve sen bir baba olarak avladına kan veremiyorsun onun eziyet çekmesini kendi gözlerinlen izliyorsun bu çok üzücü bir olaydır.inşallah akıllı davranırsınız.