BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Allah belanı vermesin diyeni attın mı"----

"Allah belanı vermesin diyeni attın mı"

Allah belanı vermesin diyeni attın mı
02 Aralık 2014 - 05:48 www.finansgundem.com

Yardımcı hakem Ekrem Kan'a "Allah belanızı versin" dediği gerekçesiyle oyundan atılan Emre'yi Lig TV kayıtları kurtardı

Eskişehirspor maçının en kritik dakikasında gördüğü kırmızı kartla, beraberliğe zemin hazırlayan Emre Belözoğlu’nun cezası belli oldu.. Yardımcı hakem Ekrem Kan’a “Allah belanızı versin” dediği gerekçesiyle direkt olarak oyundan atılan kaptanın aslında “Allah belanızı vermesin” diye bağırdığı Lig TV kameralarına yansıdı. Buna göre ‘Küfür’ ve ‘hakaret’ten ceza almaktan kurtulan milli futbolcuya, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan 1 maç ceza çıkacak.

Yani bugün Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek olan 34 yaşınki futbolcu, Süper Lig’deki Balıkesirspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

Emre'yi ağır bir cezadan kurtaran başka bir gelişme ise karşılaşmanın ardından orta hakem Tolga Özkalfa’yla yaptığı konuşmaydı. 4. hakemle “Tolga Hoca’yla konuşmak istiyorum” diye haber yollatan Emre, Özkalfa’dan “Buyursun gelsin” yanıtını alınca soluğu hakem odasının oradaki koridorda aldı.

‘KIRMIZI İÇİN YETER’

TECRÜBELİ yıldız “Hocam yemin ederim ki ‘Allah belanızı vermesin’ dedim. Bu hakaret de değil, küfür de. Tamamen yanlış anlaşıldım. Lütfen bana bu sözden atılan bir oyuncu göster bizim ligimizde” sözleriyle kendisini savunurken, Özkalfa ise bu isyanının kırmızı kart için yeterli olduğunu şöyle açıkladı:

“BİZ sarfettiğin sözleri saha içinde ‘Allah belanızı versin’ diye duyduk, algıladık. Sana güveniyorum ancak sen ‘vermesin’ demiş olsan bile bu ifadelerin hakarettir. Bu yüzden sana kırmızı kart gösterdik.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)